Mötesplatsen dalaberg eslöv

mötesplatsen dalaberg eslöv

Under aktiviteten Kurser har vi som mål att utefter medborgarnas önskemål, starta minst 6 kurser per. Det tycker inte Ingemar Samuelsson har någon större betydelse i sammanhanget. Kontakt Mötesplats Dalaberg, dejta I Oslo Mötesplatserna på Dalaberg och Tureborg i Uddevalla har drivits på försök i ett antal. Även den webbplats som är tas fram inom och för projektet, kommer att vara skapad enligt tillgänglighetsnormer. Dalia kommer att bjuda på traditionell syrisk musik. Det finns ungdomsanställda som arbetar, men som också kan studera, få tio körlektioner och läsa teori. Dags för Kulturcafé igen, välkomna!

Mötesplatsen dalaberg eslöv - Mötesplats Dalaberg

Org Dalaberg och Hovhult är det fjärde området där en områdesanalys tas fram i samarbete med invånarna, för att ta reda på hur deras önskade framtid ser ut i hemorten. När vi sitter i kafét och pratar kommer några killar. Ett ytterligare arbetssätt för att uppnå detta, är att öka den enskildes delaktighet, med hjälp av den frivilliga sektorn. Har du gamla sladdar eller mobilladdare så ta gärna med dem.

Videos

Marie from Eslov (solo).

Mötesplatsen dalaberg eslöv - Mötesplats Dalaberg, Dalabergs

Till Mötesplats, dalaberg är alla som bor i Uddevalla kommun välkomna! Hit kan du komma och umgås med andra och köpa en kopp kaffe. Vi riktar oss främst till vuxna, personer över. Här finns samhällsvägledare som vägleder och stöttar dig utifrån dina behov. Har du ännu inte varit och besökt. Då tycker jag att du skall ta chansen att få möta nya människor. Mötesplatsen möts människor från hela kommunen, många hjälper till i verksamheten men de flesta kommer hit för en pratstund eller för att få hjälp med allehanda samhällsfrågor. Mötesplatsen torsdag 27 februari.30. Premiärkväll när vi skapar rörelse och möte i Uddevalla.

0 tankar om “Mötesplatsen dalaberg eslöv

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *